Nový Need for Speed "2017" se představil, nese podtitul Payback

2. června 2017 - Po dvouleté pauze přijede letos na podzim další titul ze série Need for Speed, Electronic Arts si dávají tyhle tvůrčí přestávky dobrovolně, ve snaze přijít s něčím kvalitním a neotřelým. Navzdory tomu se zatím NFS: Payback jeví jako kombinace NFS: Carbon a NFS: Undercover, když se děj znovu točí kolem boje s podsvětím a nějakou tou mafií. Ta místní je známa jako The House, přičemž jde o kartel ovládající kasina, veškerou městskou spodinu a snad i některé členy policejního sboru, v místě zvaném Fortune Valley.

EA se zjevně nechali inspirovat městem hříchu Las Vegas, a také filmovou sérií Rychle a zběsile, to vám po shlédnutí traileru odkývá snad každý. Hra bude podle všeho stát hodně na příběhu, už zase, přislíbeny jsou rozsáhlé možnosti tuningu a úpravy vozidel, už zase, závodit se bude ve městě, v horách, i v kaňonech, už zase, a hned trojice hlavních postav slibuje i jejich speciální zaměření na jednotlivé disciplíny, už zase, jako jsme to viděli už v Carbonu.

Samozřejmostí je otevřený svět, několik tříd automobilů, včetně off-roadů, všemocná služba Autolog, která vás propojí se světem i kamarády..., jestli bude Payback jen další filmová slátanina, a další tápající NFS titul, který neví kam se vrtnout, se uvidí zkraje listopadu. Snad nás do té doby EA přesvědčí, že vymysleli dostatek zajímavých novinek a vytvořili zábavnou závodní hru, hodnou naší pozornosti.